one of the most versatile artists of the Netherlands

Lokroep (2016)

is een 5 minuten durend gedicht dat tot leven komt tijdens een experience in de Oculus Rift, waarvoor het speciaal is geschreven. Het is een dromerige reis waarin verleiding gaandeweg een dwingend karakter krijgt. De toeschouwer wordt gelokt met sensuele woorden en beelden die hem ongemerkt voeren naar een verwarrende en dreigende omgeving. Gelukkig is er een ontsnappen mogelijk: de echte werkelijkheid is zo slecht nog niet.
Dichter Micha Hamel en visual artist Demian Albers (Studio Apvis) combineren poëzie en virtual reality tot een nieuwe totaalzintuigelijke kunstvorm die de toeschouwer gedurende 5 minuten in een andere wereld onderdompelt. Het gedicht wordt voorgedragen door Chiara Tissen (NL), Antje Lohse (DUI) en Nadia-Jane Bristoll (ENG).